دانلود طرح توجیهی

طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید ماءالشعیر و عصاره ی مالت

مقدمه :

   امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولیدانواع کالاهای مصرفی و با کیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوی مصرف نوشابه ها شدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها ( طبیعی یا مصنوعی) و  گاز دار یا غیر گاز دار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور کلی روزانه چند صد میلیون لیتر از اینگونه محصولات نوشیدنی در جهان مصرف می شوند و می توان گفت بعد از دخانیات پرمصرف ترین   فرآورده های صنعتی محسوب می گردند .   برخلاف نوشابه هایی که امروزه در بازار به وفور یافت می شود و طرفداران زیادی هم دارد و هر یک به خاطر داشتن مواد قندی و کالری زیاد برای همه افراد بخصوص افراد کم تحرک و مسن زیان آور بوده و سبب چاقی می گردد ، ماءالشعیر که نوشیدنی بالطبع خنک و گرفته شده از مواد طبیعی ( جو و مالت جو) است و خواص مفید آن در ادامه اشاره خواهد شد ، از استقبال خوبی در گذشته برخوردار نبوده است . با توجه به افزایش اهمیتی که سلامتی در چند سال گذشته برای مردم پیدا کرده است و نیز هشدارهایی که در مورد استفاده از نوشابه های موجود داده شده است ، گرایش مردم به سوی استفاده از نوشیدنیهای طبیعی از جمله آبمیوه و ماء الشعیر روزبه روز بیشتر شده است ، بطوریکه در کشورهای دیگر شاهد تأسیس اینگونه کارخانجات و یا انجام طرحهای توسعه در کارخانجات موجود هستیم . در کشور ما نیز علاوه بر وجود این طرح در زمره اولویتهای وزارت صنایع و معادن شاهد راه اندازی کارخانجاتی در این زمینه نیز هستیم . همچنین کارخانجاتی که محصولات دیگری به جز ماءالشعیر ولی در رابطه با مایعات آشامیدنی نظیر شیر ، دوغ و نوشابه تولید می کنند  ، طرحهای توسعه ای جهت تولید ماء الشعیردر نظر گرفته اند که برخی از آنها به بهره برداری نیز رسیده است . علاوه بر این مطالب ، واردات ماءالشعیر با مارکهای متنوع در سالهای اخیر نشانه افزایش تمایل مردم به مصرف اینگونه نوشیدنی است که با وجود قیمتهایی بالاتر از محصولات داخلی ، با استقبال عمومی همراه بوده است .فهرست:

طرح توجیهی تولید ماءالشعیر و عصاره ی مالت

طرح توجیهی تولید ماءالشعیر و عصاره ی مالت

  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای
  • نام و کد محصول (آیسیک ۳)
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
  • استاندارد و ویژگی های
  • ویژگیهای ظاهری
  • ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی
  • نحوه بسته بندی
  • بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • قیمت محصول در ۵ سال گذشته
  • توضیح موارد مصرف و کاربرد
  • اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • شرایط صادرات
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی محصول
  • بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
  • بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
  • بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
  • بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵ و امکان توسعه آن
  • شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
  • صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
  • شرحی بر صادرات
  • محدودیتهای دولت جهت صادرات
  • بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
  • چگونگی انتقال تکنولوژی
  • مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
  • ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
  • تعیین ظرفیت اقتصادی
  • محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
  • انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
  • سایر نیازمندیها
  • لیست تجهیزات آزمایشگاهی
  • تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
  • تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
  • فضاها و ساختمانها
  • فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
  • محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
  • فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
  • فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
  • فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی
  • فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
  • فضای مورد نیاز انبار محصول
  • خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
  • مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
  • میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
  • میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
  • میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • چارت سازمانی دوران بهره برداری
  • بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
  • تأسیسات برق اضطراری
  • سیستم تصفیه آب
  • سیستم تصفیه فاضلاب
  • سوخت مصرفی ( گاز و گازوئیل )
  • سیستم هوای فشرده
  • سیستم بخار مصرفی
  • سیستم گرمایش
  • سیستم سرمایش
  • تجهیزات اطفاء حریق
  • وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:Microsoft word
تعداد صفحات:۱۰۸

10000 تومان – خرید

 

مطالب مرتبط:

پروژه ی کارافرینی تولید کرم خاکی و کودآلی ورمی کمپوست
طرح توجیهی تولید فندک
طرح توجیهی توليد ظروف چینی
طرح کارافرینی تولید دی وی دی خام
آموزش خرید طرح توجیهی تولید ماءالشعیر و عصاره ی مالت : ابتدا روی دکمه ی آبی رنگ خرید کلیک کنید ، پس وارد کردن نام و ایمیل دوباره روی دکمه ی خرید کلیک کنید سپس به صفحه پرداخت بانک ملت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید 10000 تومان